About

Thijs van schaijk

"Eigenaar/ Personal trainer/ en face-to-face coach"

Mijn passie voor sport is altijd al groot geweest. Dit begon vroeger al op mijn 7e met de sport skateboarden. Het was altijd alles of niets, daarom ging ik vol voor mijn sport. Ik heb zelfs mee gedaan aan skateboard wedstrijden, en werd gesponsord door de lokale skateboard shop Rollin die des tijds nog in Alkmaar zat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn passie voor Fitness begon op mijn 16e. “Ik wil deze zomer graag een sixpack” en dit was mij gelukt. Door het bereiken van dit doel ben ik verder gegaan met de sport.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sport gerelateerde opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Sport en Bewegen, Fitvak, Gewichtsconsulent, Bodypump Instructor, Sportvoedingsadviseur, NASM Personal Trainer, en MILO Personal Trainer. Up to date blijven binnen dit vak vind ik erg belangrijk, en daarom ben ik ook dagelijks bezig met persoonlijke educatie zoals het luisteren van Podcasts, en bekijken van YouTube filmpjes.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat mij een goede coach maakt is hetgeen dat ik een eerlijke coach ben met een no-nonsens aanpak. Realistisch blijven, en vertellen waar dingen op staan is voor mij erg belangrijk. Ik zal altijd uitleggen waarom we iets doen voordat we daadwerkelijk beginnen met de oefening of het plan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mijn specialiteit ligt in het bouwen van spiermassa, afslanken (droogtrainen), en het optimaliseren van lichaamshouding.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wil je graag coaching van Thijs? Vraag dan een gratis intake aan!

Sabine tenholter

"Mede eigenaresse/ en administratief medewerker"

Mijn naam is Sabine Tenholter. Mede eigenaresse, administratief medewerker, en binnenkort ook coach van Thijs Lifestyle Coaching.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Binnen Thijs Lifestyle Coaching ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve klussen. Verder werk ik bij een belastingadvieskantoor.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vrienden/ naar feestjes te gaan/ en te sporten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het geeft mij altijd veel energie om te zien wat voor resultaten de cliënten van Thijs Lifestyle Coaching behalen.