Maarten van der Molen

Al ruim 10 jaar weet ik dat ik eigenlijk aan krachttraining zou moeten doen. Ik ben lang, wat tenger en niet zo sterk. Eerder heb ik verschillende pogingen gedaan om te beginnen met fitness, maar steeds na een paar keer stopte ik ermee. Ik vond krachttraining in de sportschool echt een hel.

Meerdere mensen in mijn omgeving hebben positieve ervaringen met de lifestylecoaching van Thijs. En ik besloot daarom ook bij Thijs te starten. En dat is me heel goed bevallen!

Na vier maanden ben ik behoorlijk wat in spiermassa aangekomen. Maar voor mij nog veel belangrijker; ik heb plezier gekregen in krachttraining en ik ben me thuis gaan voelen in de gym! Ik eet en leef gezonder dan voordat ik begon. Ik voel me fitter en sterker. En ik ben nog lang niet van plan om te stoppen met krachttraining!

Thijs heeft me veel kennis bijgebracht over voeding en trainingstechniek. Vooral de uitgebreide feedback op oefeningen die ik heb gefilmd helpen echt heel goed. Vanuit optimisme legt Thijs veel nadruk op goede prestaties, ook als het voor mijn eigen gevoel soms tegenvalt. Dat maakt me trots op wat ik bereikt heb en het geeft me telkens weer energie. Daarnaast zorgt zijn flexibele mentaliteit en informele manier van contact ervoor dat hij voelt als een vriend.

Ik kan Thijs van harte aanbevelen aan iedereen die wil starten met krachttraining en een gezonder leven. Voor mij voelt de coaching van Thijs als een cadeau aan mezelf. En ik denk echt dat ik daar de rest van mijn leven profijt van ga hebben!