Over

ons

Thijs van Schaijk

Eigenaar, Personal Trainer,

& Online Coach 

Mijn naam is Thijs van Schaijk. Ik ben 27 jaar oud, vader, en trotse eigenaar, en coach van Thijs Lifestyle Coaching.

Mijn passie voor sport is altijd al groot geweest. Dit begon vroeger al op mijn 7e met de sport skateboarden. Het was altijd alles of niets, daarom ging ik vol voor mijn sport. Ik heb zelfs mee gedaan aan skateboard wedstrijden, en werd gesponsord door de lokale skateboard shop Rollin die des tijds nog in Alkmaar zat.
Mijn passie voor Fitness begon op mijn 16e. “Ik wil deze zomer graag een sixpack” en dit was mij gelukt. Door het bereiken van dit doel ben ik verder gegaan met de sport.

Sport gerelateerde opleidingen die ik heb gevolgd zijn: Sport en Bewegen, Fitvak, Gewichtsconsulent, Bodypump Instructor, Sportvoedingsadviseur, NASM Personal Trainer, en MILO Education and Performance. Up to date blijven binnen dit vak vind ik erg belangrijk, en daarom ben ik ook dagelijks bezig met persoonlijke educatie zoals het luisteren van Podcasts, en bekijken van YouTube filmpjes. Tegenwoordig lees ik steeds vaker boeken om hier dingen van op te steken. Vaak wel boeken waarin wetenschappelijke onderbouwingen staan. 

Wat mij een goede coach maakt is hetgeen dat ik een eerlijke coach ben met een no-nonsens aanpak. Realistisch blijven, en vertellen waar dingen op staan is voor mij erg belangrijk. Ik zal altijd uitleggen waarom we iets doen voordat we daadwerkelijk beginnen met de oefening of het plan. Context is heel erg belangrijk, want wat voor het ene persoon wel werkt, kan voor het andere persoon niet werken. 

Mijn naam is Rick ten Tije, 24 jaar jong en ik kom uit Alkmaar.

Als broekie was ik al bezig met krachttraining op zolder, hierna is mijn passie voor krachttraining alleen maar groter geworden. Hierdoor heb ik besloten om de opleiding sport en bewegen te gaan doen. Hier heb ik de uitstroom Personal Trainer gevolg, en succesvol afgerond. Ook heb ik een aantal jaar Diëtiek gestuurd.
Hiervoor heb ik gewerkt bij Victorie Plaza als fitness instructeur, en heb ik mijn ervaring op gedaan als Personal Trainer in Castricum en Heerhugowaard.

In een Personal Training sessie richt ik mij vooral op het opbouwen van spiermassa, en vet verliezen. Trainen met een goede techniek staat bij mij centraal.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk naar festivals te gaan, en houd ik mij graag bezig met de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Dit test ik ook graag in de praktijk.

Schouders, en rug vind ik het leukste om te trainen. De shoulder press en seated row zijn mijn favoriete oefeningen.

Klanten omschrijven mij als rustig/ gezellig/ motiverend/ en vakkundig! De resultaten liegen er niet om, zo heb ik reeds een hele mooie transformatie waar mogen maken bij Rob waarbij hij binnen 8 weken bijna 8 kilo is afgevallen, 5cm buikomvang is kwijt geraakt, en flink wat vetmassa verloren is!
Ik vind het super tof om deel te maken van dit fantastische team, en ik kijk er naar uit om samen met jou te beginnen bij Thijs Lifestyle Coaching!

Zie jullie snel in Alkmaar

Rick ten Tije

Personal Trainer

Clémence Legay

Personal Trainer

Mijn naam is Clémence, ik ben 26 en kom uit Frankrijk. Ik woon nu 4 jaar in Alkmaar. Eén ding dat je over mij moet weten, is dat ik absoluut gepassioneerd ben door gezondheid en fitness.

Mijn reis naar fitness begon 6 jaar geleden, toen ik besloot om naar een sportschool te gaan om te herstellen van mijn eetstoornis. De sportschool binnenstappen was het beste idee ooit! Ik ben zoveel sterker, gezonder, maar ook gelukkiger geworden.

Naarmate ik verder ging met mijn reis, werd mijn interesse voor fitness & beweging groter, en in 2020 besloot ik de opleiding ‘Menno Henselmans’ Personal Training te volgen. Ik ben in 2021 afgestudeerd en ben direct aan de slag gegaan als Personal Trainer. Na jaren heb ik eindelijk van mijn passie mijn fulltime baan gemaakt. Door Personal Training ben ik nu in staat om mensen te begeleiden en te helpen hun eigen reis te beginnen, en hun doelen te bereiken.

Dat er resultaten behaald worden tijdens de sessies vind ik erg belangrijk. Zo heb ik reeds een power koppel weten te transformeren door beide 10kg af te vallen en sterker dan ooit te maken!
Ik kijk ernaar uit om jou training te geven bij Thijs Lifestyle Coaching!

Start jouw

Transformatie