Mijn naam is Clémence, ik ben 26 en kom uit Frankrijk. Ik woon nu 4 jaar in Alkmaar. Eén ding dat je over mij moet weten, is dat ik absoluut gepassioneerd ben door gezondheid en fitness.

Mijn reis naar fitness begon 6 jaar geleden, toen ik besloot om naar een sportschool te gaan om te herstellen van mijn eetstoornis. De sportschool binnenstappen was het beste idee ooit! Ik ben zoveel sterker, gezonder, maar ook gelukkiger geworden.

Naarmate ik verder ging met mijn reis, werd mijn interesse voor fitness & beweging groter, en in 2020 besloot ik de opleiding ‘Menno Henselmans’ Personal Training te volgen. Ik ben in 2021 afgestudeerd en ben direct aan de slag gegaan als Personal Trainer. Na jaren heb ik eindelijk van mijn passie mijn fulltime baan gemaakt. Door Personal Training ben ik nu in staat om mensen te begeleiden en te helpen hun eigen reis te beginnen, en hun doelen te bereiken.

Dat er resultaten behaald worden tijdens de sessies vind ik erg belangrijk. Zo heb ik reeds een power koppel weten te transformeren door beide 10kg af te vallen en sterker dan ooit te maken!
Ik kijk ernaar uit om training te geven bij Thijs Lifestyle Coaching en zoveel mogelijk mensen te helpen met het behalen van hun doelen!