Mijn naam is Rick ten Tije, 24 jaar jong en ik kom uit Alkmaar.

Als broekie was ik al bezig met krachttraining op zolder, hierna is mijn passie voor krachttraining alleen maar groter geworden. Hierdoor heb ik besloten om de opleiding sport en bewegen te gaan doen. Hier heb ik de uitstroom Personal Trainer gevolg, en succesvol afgerond. Ook heb ik een aantal jaar Diëtiek gestuurd.
Hiervoor heb ik gewerkt bij Victorie Plaza als fitness instructeur, en heb ik mijn ervaring op gedaan als Personal Trainer in Castricum en Heerhugowaard.

In een Personal Training sessie richt ik mij vooral op het opbouwen van spiermassa, en vet verliezen. Trainen met een goede techniek staat bij mij centraal.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk naar festivals te gaan, en houd ik mij graag bezig met de nieuwe ontwikkelingen binnen het vak. Dit test ik ook graag in de praktijk.

Schouders, en rug vind ik het leukste om te trainen. De shoulder press en seated row zijn mijn favoriete oefeningen.

Klanten omschrijven mij als rustig/ gezellig/ motiverend/ en vakkundig! De resultaten liegen er niet om, zo heb ik reeds een hele mooie transformatie waar mogen maken bij Rob waarbij hij binnen 8 weken bijna 8 kilo is afgevallen, 5cm buikomvang is kwijt geraakt, en flink wat vetmassa verloren is!
Ik vind het super tof om deel te maken van dit fantastische team, en ik kijk er naar uit om te beginnen bij Thijs Lifestyle Coaching!

Zie jullie snel in Alkmaar